• Møte 2016

Årsmøte 2016

Lagt ut 30. mars 2016 - sist oppdatert 30. mars 2016

Årsmøte og miniseminar om frukt
Me ønskjer vel møtt til årsmøte i Hardanger Historielag  sundag 3. april kl 17 på Hardanger folkemuseum.
Seminardelen i år handlar om frukt. Lars O Bleie, mangeårig fruktdyrkar,  ser på den historiske utviklinga av næringa. Korleis skaffa fruktdyrkarane seg kunnskap ? Kva rolle spela til dømes fotograf  Knud Knudsen ? Asbjørn Børsheim, frå Ulvik frukt&cideri, legg  vekt på siderprodusjon i sitt innlegg;  produktutvikling, samarbeid med andre land og  Hardanger-profil. Det vert ope for drøftingar og spørsmål etter innlegga. Merk dykk at seminardelen er open for alle interesserte.
Årsmøtet for medlemmer startar kl 17, seminar  om frukt kl 17.30.
Elles vert det open  kafé med kaffi og heimebakst, i museumsbutikken kan ein kjøpa praktverket Hardanger ei regionhistorie mellom anna.
Me ønskjer velkomen sundag 3. april!

Årsmøte og miniseminar om frukt

Årsmøtet for medlemmer startar kl 17, seminar  om frukt kl 17.30.

Me ønskjer velkomen sundag 3. april!