Bibliografi / bokkjøp

Bibliografien til er ein stor, søkbar database som inneheld ei oversikt over alt som er gjeve ut av historielaget heilt tilbake til 1908 då laget vart skipa. Me håpar at databasen er til nytte for alle som er interessert i lokalhistorie frå Hardanger.

NETTBUTIKK

I nettbutikken vår kan du tinga bøker og hefte som Hardanger Historielag har på lager.
Ein del årsskrift er trykte opp igjen og samla i innbundne bøker. Du brukar bibliografien og søkjer fram emne, forfattarar, årgangar eller hefte du er interessert i. Om du ikkje får opp ein kjøpeknapp under eit hefte, tyder det at me ikkje har fleire att.
Medlemer får 20 % rabatt på alle kjøp. Det vert lagt til Kr 60,- i porto/oppkravsgebyr på alle kjøp.

Detaljar

469 forfattarar registrert