Kl 15.00 - 15.30. Årsmøte

Kl 15.30 vil Agnete Sivertsen ha omvising i den imponerande "Bringklututstillinga" der kreativitet og mangfald er sentrale stikkord. Du må nesten sjå sjølv for å kunna tru at det finst så mange ulike bringklutar, - over 1000 stykke.

Kl 16.00 held fosse-entusiast og ingeniør Ottar Skogseth foredrag og viser foto om DNT si rolle omkring både vern og sal av fosserettane i Skjeggedal. Dette er ei interessant historie tilbake i "turisttida" i Hardanger. Skogseth har artikkel i den siste årboka til historielaget. Han kallar Skjeggedal "Hardangers Grand Canyon".

Museet held kaféen og utstillingane opne frå kl 14.30.

Omvising og foredrag er ope for alle, ikkje berre medlemer.

Kl 15.00 - 15.30. Årsmøte
Museet held kaféen og utstillingane opne frå kl 14.30.
Omvising og foredrag er ope for alle, ikkje berre medlemer.